Assortiment

  • Kalkoen incl. kruiden, vetspek en basisrecept
  • Vulling per stuk
  • Kalkoen dijen
  • Kalkoen filet
  • Kalkoen rollade
  • Kalkoen gaar
  • Reebiefstuk
  • Reerug
  • Reebout
  • Patrijs roodpoot
  • Kwartel
  • Wilde duif
  • Tam Konijn heel
  • Tam Konijn bouten
  • Hazenpeper uit eigen keuken
  • Hertengoulash uit eigen keuken
  • Parelhoen heel
  • Parelhoen filet
  • Parelhoen boutjes
  • Parelhoen rollade
  • Bresse Kip
  • Kemper maïs-scharrelkip
  • Kemper landhoen
  • Gerookte eendenborst
  • Eendenrilette
  • Eenden mousse – zachte paté
  • Gerookte zwijnham
  • Gerookte hertenham
  • Tamme gans heel
  • Tamme gans filet
  • Maïskip
  • Piepkuikens
  • Kip rollade kilo
  • Haas heel per stuk
  • Hazenrug
  • Fazant haan
  • Fazant filet
  • Wilde eend
  • Wilde eend filet
  • Wildzwijnbiefstuk
  • Wildkonijn
  • Hazenbout
  • Hazenrugfilet
  • Haas poulet
  • Hert poulet
  • Hertenbiefstuk
  • Hertenrugfilet
  • Tamme eend heel, Barberie
  • Tamme eendenborst
  • Eenden boutjes
  • Gekonfijte eendenboutjes (2 stuks)

Diverse sauzen uit eigen keuken

  • Wildsaus
  • Kersensaus
  • kalkoensaus
  • Sinaasappelsaus
  • Stroganoffsaus

Probeer onze gezellige en overheerlijke gourmetschotel (per kilo/4 pers.)

Specialiteiten voor in de oven

  • Eenden Slee: Gemarineerde eend op een bedje van ratatouille (2 pers.)
  • Kalkoen Slee: Kalkoen op een bedje van selderij en appel (2 pers.)
  • Kalkoenfilet: Gemaakt op de manier van de poelier met tuttifrutti (3 pers.)

Tips van uw poelier

  • Quiche met gerookte eendenborst
  • Wildragoût (in een hoorn)
  • Kipragoût (in een hoorn)
  • Monica Cocktail (met kip, selderij, appel en meloen)
  • Paté (van fazant, zwijn of ree)